palyazat_fooldal

Magyarország

Gyengénlátóknak

Címlap Közérdekű OSAP 2014. évi adatlapok letöltése

OSAP 2014. évi adatlapok letöltése

A 2014. tárgyévre vonatkozó Statisztikai Adatgyűjtési Program (OSAP) keretében jogszabály által előírt 2015-ben teljesítendő adatgyűjtések.

A vízügyi szervezeti átszervezés következtében a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) feladatai közül a Belügyminisztérium (BM) szakmai irányítása alatt álló szervezeti egységeihez kerültek az alábbi vízügyi tárgyú OSAP adatgyűjtések az Országos Statisztikai Adatgyűjtési Programról szóló 42/2014.(II.24.) kormányrendelet 2014. február 22-i módosítása szerint.

A 1376, 1378, 1373. 1375. 1694 sz. OSAP adatgyűjtés 2014. évre vonatkozó adatlapja a csatolmányok címszó alatt (cikk végén) tölthetőek le:

Kérjük a kitöltött adatlapokat elektronikusan a területileg illetékes Vízügyi Igazgatóságtól kapott értesítésben található címre továbbítsák.

OSAP 1373 - A mezőgazdasági vízhasználat és vízszolgáltatás 

• Egyedi mezőgazdasági vízhasználók által kitöltendő adatlap (Az adatszolgáltatás határideje 2015. január 31.)

• Mezőgazdasági vízszolgáltatók (vízügyi igazgatóságok, regionális vízművek, vízgazdálkodási társulatok) által kitöltendő adatlapok (Az adatszolgáltatás határideje 2015. január 31.)

Az adatszolgáltatókat a területileg illetékes Vízügyi Igazgatóság levélben vagy e-mailben értesíti az adatszolgáltatás módjáról. A kitöltött adatlapokat a fent megadott határidőig az értesítésben megadott címre kell postai vagy elektronikus úton visszaküldeni.

OSAP 1375 - A felszín alatti vizet kitermelő vízkivételek, valamint megfigyelő kutak üzemi figyelési tevékenysége

Az adatszolgáltatás az itt letölthető Excel adatlap kitöltésével és -- a területileg illetékes Vízügyi Igazgatóság részére -- e-mailben történő visszaküldésével teljesíthető. Az adatlapok kitöltéséhez segítséget nyújt az Excel fájl utolsó munkalapján található útmutató. Az adatszolgáltatás határideje 2015. március 31.

OSAP 1694 - A felszíni vízkivételek és a felszíni vízbe történő vízbevezetések adatai

• Felszíni vízkivételek, vízbevezetések, vízátvezetések, tározók adatlapjai (Az adatszolgáltatás határideje 2015. január 31.)

Az adatszolgáltatókat a területileg illetékes Vízügyi Igazgatóság levélben vagy e-mailben értesíti az adatszolgáltatás módjáról. A kitöltött adatlapokat a fent megadott határidőig az értesítésben megadott címre kell elektronikus vagy postai úton visszaküldeni.

OSAP 1376 - A közműves vízellátási és csatornázási tevékenységek főbb műszaki - gazdasági adatai

Az adatszolgáltatókat a területileg illetékes Vízügyi Igazgatóság e-mailben értesíti az adatszolgáltatás módjáról. A szolgáltatók a tárgyévre vonatkozó adataikat a vko.vizugy.hu oldalon online módon tölthetik fel.

OSAP 1378 - Az 5 m3/h teljes vízforgalmat, illetve 80 m3/d frissvíz-használatot elérő ipari jellegű vízhasználók víztermelési és vízkezelési adatai

• Az adatszolgáltatás határideje 2015. április 30.

Az adatszolgáltatókat a területileg illetékes Vízügyi Igazgatóság levélben vagy e-mailben értesíti az adatszolgáltatás módjáról. A kitöltött adatlapokat a fent megadott határidőig az értesítésben megadott címre kell elektronikus vagy postai úton visszaküldeni.

Az adatlap kitöltéséhez segítséget nyújtanak a csatolmányban megtalálható útmutatók.

Csatolmányok :