palyazat_fooldal

Magyarország

Gyengénlátóknak

Címlap Vízgazdálkodás Vízkészlet gazdálkodás Tisztelt Érdeklődő!

Tisztelt Érdeklődő!

Igazgatóságunk működési területére vonatkozóan az 1772/2016. (XII. 15.) Korm. határozat alapján az öntözésfejlesztési beruházások elősegítéséhez szükséges Vízkészlet-gazdálkodási Térségi Tervet készít,

melynek része a „Vízkészlet-gazdálkodási Térségi Terv (stratégiai) környezeti vizsgálatának elkészítése az öntözési fejlesztésekre a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság területére” című anyag. Az anyag tematikáját a 2/2005. (I.11.) Kormányrendelet 7. § (1) bekezdése alapján állítottuk össze, melyre véleményét és észrevételeit 2017. március 20-ig Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre várjuk.
A Vízkészlet-gazdálkodási Térségi Terv (továbbiakban: VKGTT) a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság területére tartalmazni fogja a felszíni és felszín alatti vízkészlet jelenlegi állapotát, az öntözés céljára rendelkezésre álló szabad vízkészletet, megbecsüli a várható öntözési igényeket, feltárja az igények és lehetőségek közötti kapcsolatot. A terv célja a 2014- 2020 fejlesztési ciklusban az öntözésfejlesztéseket szolgáló vízjogi engedélyek kiadásának stratégiai megalapozása. Az ehhez tartozó SKV dokumentum célja a környezeti hatások vizsgálata.

Csatolmányok :

Lovas Attila
igazgató