palyazat_fooldal

Magyarország

Gyengénlátóknak

Címlap Rólunk Kitüntetettek Víz világnapi kitüntetések kollégáinknak

Víz világnapi kitüntetések kollégáinknak

Pintér Sándor belügyminiszter a víz világnapja alkalmából elismeréseket adományozott a vízügyi területen kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakembereknek, köztük a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság négy munkatársának. A kitüntetéseket Kontrát Károly, a BM parlamenti államtitkára adta át a minisztériumban március 22-én tartott ünnepségen, ahol beszédet mondott Hoffmann Imre közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkár.

Kollégáink közül a belügyminiszter Vásárhelyi Pál-díjat adományozott, egyben jutalomban részesítette Felkai Istvánt, a KÖTIVIZIG Mezőtúri Szakaszmérnökségének vezetőjét, kimagasló szakmai tevékenysége elismeréséül pedig egy festményt vehetett át Nemes András, a Szolnoki Szakaszmérnökség gátőre.
Az idei jeges árvíz elleni védekezés során végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként a Rendkívüli Helytállásért Érdemjel Ezüst Fokozatát kapta Kéri Brigitta, az Árvízvédelmi és Folyógazdálkodási Osztály folyógazdálkodási ügyintézője, valamint Simon József, a Kiskörei Szakaszmérnökség Kritikus Infrastruktúra Műszaki Szolgálatának vezetője.