palyazat_fooldal

Magyarország

Gyengénlátóknak

Víz világnap a természet jegyében

Képzőművészeti pályázatok és játékos akadályverseny kisebb és nagyobb gyerekeknek, diákoknak – többek között ezek az idei víz világnap térségi programjai, amelyeket hagyományosan a Magyar Hidrológiai Társaság Szolnoki Területi Szervezete szervez a NEFAG Zrt. és a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság közreműködésével.

 

Az ENSZ Közgyűlése 1993-ban határozott a víz világnapjának megtartásáról minden év március 22-én, hogy felhívja a figyelmet a vízkészletek tisztaságának megőrzésére és fenntartható használatára. A víz világnapjának rendezvényei minden évben más-más aktuális témára fókuszálnak, az idei mottója: „Védd természetesen!”.
Térségi programjaink között kiemelendő a víz világnapi akadályverseny és vetélkedő, amit március 22-én rendezünk, valamint a képzőművészeti  pályázatok. A víz világnapi rendezvényeink szponzorai - MHT Szolnoki Területi Szervezete, KÖTIVIZIG, Aqua Area Kft., Kötiviép B Kft, VÍZÉP-KÖR Kft., VCSM Zrt., Technovíz Kft., Anyagért Kft., NEFAG Zrt., TRV Zrt. - jóvoltából mind az akadályverseny csapatai, mind pedig a rajzpályázat nyertesei jutalomban részesülnek.

Szolnoki víz világnapi pályázatok

A Duna Múzeum tájékoztatója

Fotóposzter pályázat