palyazat_fooldal

Magyarország

Gyengénlátóknak

Címlap Rólunk Igazgatóság bemutatása KÖTIVIZIG ISO Integrált rendszere

KÖTIVIZIG ISO Integrált rendszere

A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság 2006-ban vezette be az ISO 9001 Minőségirányítás rendszert. Kezdetben csak a vízrajzi tevékenységekre alkalmazta, 2009-től majd az Igazgatóság vízkárelhárítással kapcsolatos feladataira is kiterjesztette azt.  A szabványkövetelmények alkalmazásával és tanúsításával az Igazgatóság célja az volt, hogy igazolja környezete számára, hogy a tőle elvárt feladatokat szakszerűen és magas színvonalon végzi. Az Igazgatóság számára mindig is fontos volt az energiahatékony működés, ezért 2017-ben bevezetésre került az ISO 50001 Energiairányítási Rendszer. Innentől kezdve integrált Minőség- és Energiairányítási Rendszert működtetünk.

A bevezetést követően évente felülvizsgálati auditokat végez az SGS tanúsító cég, 3 évente pedig megújító auditra kerül sor.
A tanúsítást végző SGS Hungária Kft. rendszeresen elvégzi a felülvizsgálati és megújító auditokat, mely során vizsgálják a szabványnak megfelelő rendszer működését.
Az folyamatos fejlesztéseknek eredményeként elmondható, hogy a KÖTIVIZIG-nél felépített Integrált rendszer egyre jobban működik, a napi tevékenység szerves részévé vált.