palyazat_fooldal

Magyarország

Gyengénlátóknak

Újra látogatható a Milléri kiállítás

A járványügyi intézkedések enyhítésével lehetővé vált, hogy fogadja a koronavírus ellen védetteket és a felügyeletük alatt lévő kiskorúakat a Milléri Vízügyi Kiállítóhely Szolnokon. Május 7-től így ismét megtekinthető a műemlék szivattyútelep, ahol kibővített tárlat várja a 19. századi világhírű hazai gépgyártás és a térségünk vízügyi történeti emlékei, valamint természeti értékei iránt érdeklődőket.

A belépéshez kérjük, mutassák fel a koronavírus elleni védettségüket igazoló igazolványukat, és a személyazonosságukat igazoló fényképes okmányukat. Kérjük, hogy a beltéri kiállítási területen, az Önök és kollégáink védelme érdekében, lehetőség szerint szíveskedjenek orrot és a szájat eltakaró maszkot viselni, és a kihelyezett kézfertőtlenítőt használni! 6 év alatti gyermekek esetén nem kötelező a maszk használata.
Az ipari forradalom időszakát idéző gépeket, valamint a Tisza-völgy vízügyi múltját és jelenét bemutató kiállítást előzetes bejelentkezést követően tekinthetik meg az érdeklődők, hétfő és kedd kivételével minden hétköznap, 9 és 15 óra között (csoportok esetén, előzetes egyeztetést követően szombaton is). A belépés díjtalan.
Csoportoknak igény szerint tárlatvezetést is biztosítunk. Bejelentkezés és további információ: Morvai Jánosné Rigó Katalin 06/70-640-7045.
Együttműködésüket köszönjük!
Az OVF kisfilmje a Milléri Vízügyi Kiállítóhelyről megtekinthető itt