palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Címlap Védekezés Belvízvédelem

Belvízvédelem

Belvíz: szivattyúzás hat védelmi szakaszon

Február 12-én reggel további két helyszínen, a mezőtúri és a cibakházi szakaszokon rendelt el belvízvédelmi készültséget a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság, így jelenleg már hat védelmi szakaszon üzemelnek a szivattyútelepek.

Bővebben...

 

Belvízvédelmi készültség négy szakaszon

Az elmúlt napokban leesett csapadék miatt ma reggel 8 órától újabb két körzetben, a kiskörei és a kunhegyesi szakaszokon rendelt el belvízvédelmi készültséget a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság.

Bővebben...

 

Belvíz: szivattyúzás újabb szakaszon

Ma reggeltől a karcagi mellett a kisújszállási belvízvédelmi szakaszon is pontszerű másodfokú készültséget rendelt el a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság a megnövekedett szivattyúzási szükséglet miatt.

Bővebben...

 

Belvízi készültség Karcagon

A kialakult hidrometeorológiai helyzet miatt a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság kedd reggel 8 órától pontszerű másodfokú belvízvédelmi készültséget rendelt el a karcagi belvízvédelmi szakaszon, ahol a Sebes-éri szivattyútelep kétműszakos üzemeltetése vált szükségessé.

 

Mérséklődött a belvízi készültség

A kedvező hidrometeorológiai helyzetnek és a folyamatos szivattyúzásnak köszönhetően ma reggeltől három belvízvédelmi szakaszon első fokúra mérsékelte a készültséget a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság. A Tisza árhulláma miatt továbbra is első fokú az árvízvédelmi készültség a folyó jobb és bal partján, összesen 110 kilométernyi védvonalszakaszon.

Bővebben...

 
További cikkeink...