palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Címlap Védekezés Belvízvédelem

Belvízvédelem

Kisebb a belvízzel elöntött terület

Csökkent a vízborítás nagysága és az átemelt belvíz mennyisége a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság működési területén. Változatlanul II. fokú az árvízvédelmi készültség a Hortobágy-Berettyó jobb partján.

Bővebben...

 

Belvízvédekezés minden szakaszon

A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság valamennyi belvízvédelmi szakaszán készültség van érvényben, ebből kettőben a legmagasabb fokú. Az elöntött terület nagysága megközelíti a 13 ezer hektárt.

Bővebben...

 

Megszűnt a belvízvédelmi készültség

A kedvező hidrometeorológiai körülményekre tekintettel március első napján délután a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság megszüntette a belvízvédelmi készültséget a kunhegyesi, a karcagi és a kisújszállási védelmi szakaszokon.

Bővebben...

 

Belvízvédelmi készültség négy szakaszon

Térségünkben jelenleg négy belvízvédelmi szakaszon tart készültséget a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság. A szivattyútelepek működtetésén túl a vízkormányzás is a védekezési tennivalók részét képezi. Az elöntött területek nagysága 7300 hektár.

Bővebben...

 

Belvíz: elöntés 6300 hektáron

A kiskörei belvízvédelmi szakaszon február 15-én délután megszűnt a készültség, azonban a karcagi, a kisújszállási, a kunhegyesi, a cibakházi és a mezőtúri szakaszokon továbbra is szükséges a szivattyútelepek működtetése a Közép-Tisza vidékén.

Bővebben...

 
További cikkeink...