palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Címlap Tisza-tó Tisza-tó vízrendszere

E heti munkálatok a Tisza-tónál

A 17. héten (április 21-27.) megkezdődik a X-es műtárgy mélyalapozása – tájékoztatott a Komplex Tisza-tó Projekt kivitelezője, a „K és H” Konzorcium.

Bővebben...

 

Aktuális munkálatok a Tisza-tónál

Lényegében az elmúlt napokban végzett munkákat folytatja a 15. héten is (április 7-13.) a Komplex Tisza-tó Projekt kivitelezője, a „K és H” Konzorcium.

Bővebben...

 

Heti munkálatok a Tisza-tónál

Folytatódik a meder kotrása a Kőhídi-lapos bekötése végett, ennek keretében halágyat és vadmenekítő dombot is kialakítanak. Szintén mederfejlesztést végeznek az V-ös és a VI-os öblítő csatornákon – tájékoztatott a 14. heti (március 31. – április 6.) tervezett munkálatokról a Komplex Tisza-tó Projekt kivitelezője, a „K és H” Konzorcium.

Bővebben...

 

Kezdődik a viharjelzési szezon a Tisza-tavon

Április 1-től kezdődik a viharjelzés a Tisza-tónál. A körzetben tartózkodók a - Rádiós Segélyhívó Infokommunikációs Országos Egyesület által üzemeltetett -BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság fényjelző rendszere segítségével szerezhetnek tudomást az aktuális viharjelzési fokozatról.

Bővebben...

 

A KISKÖREI VÍZTÁROZÓ (TISZA-TÓ) TAVASZI FELTÖLTÉSI ÜTEMTERVE

Tájékoztatom, hogy a Tisza-tó 2014. március 17-én megkezdett tavaszi feltöltését – az érkező vízhozam függvényében - az alábbi ütemterv szerint tervezzük folytatni.

Bővebben...