palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Címlap

MHT hírei

Víz világnapi vetélkedő Szolnokon

A Magyar Hidrológiai Társaság Szolnoki Területi Szervezete március 30-án rendezte Térségünk, a Közép-Tisza című víz világnapi vetélkedőjét a NEFAG erdei művelődési házában, amelyen 6 csapat vett részt. A felsős diákoknak 7 állomáson kellett bizonyítaniuk tudásukat és rátermettségüket.

Módosítás: (2022. április 01. péntek, 11:37)

Bővebben...

 

Szakmai nap az Alcsi Holt-Tiszáról

Az Alcsi Holt-Tiszáról rendezett szakmai napot szeptember 12-én a Magyar Hidrológiai Társaság Környezetvédelmi Szakosztálya és Szolnoki Területi Szervezete a KÖTIVIZIG zsúfolásig telt központi tanácstermében. Az eseményen szó esett a népszerű holtág kialakulásáról, halgazdálkodásáról, vízminőségéről, a megyeszékhely ivóvízellátásában betöltött szerepéről, valamint a Tisza-tavi kódex analógiájára életre hívott, a holtág fenntartható használatának szabályait összegző dokumentumról.

Bővebben...

 

MHT vándorgyűlés igazgatósági előadókkal

Az idén centenáriumát ünneplő Magyar Hidrológiai Társaság (MHT) július 5-7. között Mosonmagyaróváron rendezte meg 35. vándorgyűlését. A „vizes” szakmák és a kapcsolódó tudományok művelőinek évente megtartott seregszemléjén a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság több szakembere is részt vett előadóként.

Bővebben...

 

TÁJÉKOZTATÁS

Értesítjük a kedves jelentkezőket, hogy a rendkívüli időjárás miatt márciusban elmaradt „Térségünk a Közép-Tisza” elnevezésű vetélkedőt 2013. május 7-én rendezi meg az MHT Szolnoki Területi Szervezete s a NEFAG Zrt. Erdei Művelődési Háza.
Minden kedves jelentkezőt szeretettel várunk.

További információ: Váriné Szöllősi Irén 0630/349-1718, 0630/445-6137

A Szervezők

 

Víz világnapi vetélkedő

 
További cikkeink...