palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Címlap Vízgazdálkodási évkönyvek

Vízgazdálkodási évkönyvek

Vízgazdálkodási évkönyv - a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság szakmai kiadványa.
Megjelenik évente egy alkalommal. Kiadó: Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság. Felelős kiadó: Lovas Attila igazgató.
Főszerkesztő: Laczi Zoltán. Kiadó és szerkesztőség címe: Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság 5000 Szolnok, Boldog Sándor István krt. 4.

Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Tel: 06-56-425105, Fax: 06-56-343801

Vízgazdálkodási évkönyv 2021

Az évkönyv teljes tartalma elérhető a képre kattintva.

 

Vízgazdálkodási évkönyv 2020

Az évkönyv teljes tartalma elérhető a képre kattintva.

 

Vízgazdálkodási évkönyv 2019

Az évkönyv teljes tartalma elérhető a képre kattintva.

 

Vízgazdálkodási évkönyv 2018

Egy évtizeddel ezelőtt, 2009-ben adtuk ki először a Vízgazdálkodási Évkönyvet azzal a céllal, hogy teret adjunk benne az igazgatóságunkon folyó munkáról, szerteágazó tevékenységünkről szóló beszámolóinknak. Azóta minden esztendőben megjelentettük kiadványunkat az adott időszakot jellemző súlypontokkal, attól függően, hogy éppen milyen vízkár-elhárítási és vízgazdálkodási eseményeket hagytunk magunk mögött az előző évben. A jubileumi, 10. kötetben új fejezetekkel, tartalmi elemekkel egészítettük ki az eddigieket. Az évkönyv teljes tartalma letölthető a képre kattintva.

 

Vízgazdálkodási évkönyv 2017

A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság egy évtizeddel ezelőtt hagyományt teremtett azzal, amikor elhatároztuk, hogy minden esztendőben kiadványban számolunk be szervezetünk szerteágazó tevékenységéről, jelentősebb eseményeiről, bemutatjuk eredményeinket, nem elhallgatva esetleges nehézségeinket. A Vízgazdálkodási Évkönyv aktuális, kilencedik évfolyamában is hűek maradunk mindehhez, a korábbi évekhez hasonló tartalmi szerkezetben adunk szinte teljes képet a 2017-ben végzett munkánkról.

Az évkönyv digitális formában letölthető a képre kattintva.

 
További cikkeink...