palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Címlap Rólunk Kitüntetettek

Kitüntetettek

Kitüntetések kollégáinknak

Március 15., valamint a víz világnapja alkalmából több kollégánk is miniszteri elismerésben részesült a napokban. Váriné Szöllősi Irén , a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság Vízrajzi Osztályának vezetője Vásárhelyi Pál-díjat kapott, Katona Gábor , a Vagyongazdálkodási és Üzemeltetési Osztály vezetője Kvassay Jenő emlékérmet érdemelt ki, Csibrán Zoltán, az Árvízvédelmi és Folyógazdálkodási Osztály vezetőjének munkáját pedig Miniszteri Elismerő Oklevéllel jutalmazták.

Bővebben...

 

Gátőrkardot kapott Dr. Hoffmann Imre

Nyugdíjba vonulása alkalmából és munkájának elismeréseként a vízügyi ágazat legrangosabb kitüntetését, a Gátőrkardot vehette át március 1-jén Dr. Hoffmann Imre volt közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkár. Az ősszel leköszönt vezetőt otthonában, Rákóczifalván kereste fel Láng István, az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) főigazgatója és Lovas Attila, a KÖTIVIZIG igazgatója.

Bővebben...

 

Az Év Mérnöke: Lovas Attila

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Mérnöki Kamara Elnökségének tavaly december 17-i döntése alapján Lovas Attila, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság vezetője kapta az „Év Mérnöke" elismerést. A kitüntetéssel járó oklevél és a Pataky Béla szolnoki szobrászművész tervei alapján készült bronzplakett ünnepélyes átadásának módjáról - tekintettel a járványhelyzetre és az emiatt előírt korlátozásokra – a testület elnöksége később határoz.

Bővebben...

 

Elismerés gát- és csatornaőreinknek

Példamutató munkájáért főigazgatói oklevelet kapott Csima Zoltán és Podani György, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság gát- és csatornaőre. A kitüntetetteknek az elismerést Láng István, az Országos Vízügyi Főigazgatóság vezetője adta át szeptember 4-én a Belügyminisztériumban.

Bővebben...

 

Miniszteri elismerés kollégánknak

Pócs Mihály, a Közép-Tisza vidéki Vízügyi Igazgatóság Kiskörei Szakaszmérnökségének szivattyútelepi gépésze az államalapítás ünnepe alkalmából miniszteri elismerésben részesült. Az ajándéktárgyat, egy Seiko órát Dr. Hoffmann Imre közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkártól vehette át a Belügyminisztériumban augusztus 31-én tartott ünnepségen.

Bővebben...