palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Címlap Rólunk Kitüntetettek

Kitüntetettek

Rangos elismerés Fejes Lőrincnek

Tisza-tavi régióért díjat érdemelt ki Fejes Lőrinc, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság kiskörei szakaszmérnöke. Kollégánk a kitüntetést május 16-án Kiskörén, a Tiszta tó a Tisza-tó jubileumi konferencián vette át Kovács Sándor országgyűlési képviselőtől. Az eseményen újabb egy évre kapott megbízást Horváth Béla, a Tisza-tó Zöld Nagykövete, a KÖTIVIZIG nyugalmazott műszaki igazgatóhelyettese.

Bővebben...

 

MHT kitüntetések kollégáinknak

Pro Aqua emlékérem kitüntetésben részesült Dr. Teszárné Dr. Nagy Mariann, a Közép-Tisza vidéki Vízügyi Igazgatóság Regionális Laboratóriumának vezetője, és Bogdánfy Ödön emlékérmet vehetett át Váriné Szöllősi Irén, a KÖTIVIZIG Vízrajzi Osztályának helyettes vezetője május 25-én Budapesten, a Magyar Hidrológiai Társaság (MHT) évi rendes közgyűlésén.

Bővebben...

 

Víz világnapi kitüntetések kollégáinknak

Pintér Sándor belügyminiszter a víz világnapja alkalmából elismeréseket adományozott a vízügyi területen kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakembereknek, köztük a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság négy munkatársának. A kitüntetéseket Kontrát Károly, a BM parlamenti államtitkára adta át a minisztériumban március 22-én tartott ünnepségen, ahol beszédet mondott Hoffmann Imre közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkár.

Bővebben...

 

Állami elismerés Lovas Attila igazgatónak

A vízügyi ágazat területén, különösen a Közép-Tisza vidék vízgazdálkodása és a vizek kártételeinek megakadályozása érdekében végzett három évtizedes kiemelkedő szakmai és vezetői tevékenysége elismeréséül Áder János köztársasági elnök - a belügyminiszter előterjesztésére - nemzeti ünnepünk alkalmából a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje Polgári Tagozata kitüntetést adományozta Lovas Attilának, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság igazgatójának, a Magyar Hidrológiai Társaság Szolnoki Területi Szervezete vezetőjének. Az állami elismerést Kontrát Károly miniszterhelyettes, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára adta át ma délelőtt a Belügyminisztériumban az 1848. március 15-i forradalom 169. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen.

 

Heves megyei elismerés Fejes Lőrincnek

A Heves Megyei Védelmi Bizottság a védelmi igazgatás területén kifejtett tevékenységéért emléktárgyat – egy huszárkardot - adományozott Fejes Lőrincnek, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság kiskörei szakaszmérnökének. Az elismerést dr. Pajtók Gábor, a bizottság elnöke adta át a testület november 11-én Egerben tartott ülésén Lovas Attila, a KÖTIVIZIG igazgatója jelenlétében.

Bővebben...