palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Címlap Vízgazdálkodás

Vízgyűjtő-gazdálkodás

Elkészült Magyarország második Vízgyűjtő-gazdálkodási Terve

Megjelent a 1155/2016 Kormányhatározat Magyarország felülvizsgált, 2015. évi vízgyűjtő-gazdálkodási tervéről. A felülvizsgált vízgyűjtő-gazdálkodási terv az alábbi Hivatalos Értesítőben jelent meg:
http://www.kozlonyok.hu/kozlonyok/Kozlonyok/12/PDF/2016/14.pdf

 

Tisza Részvízgyűjtő Vízgyűjtő-Gazdálkodási Terv

 

Fórumok vizeink fenntartható jövőjéről

A vízgyűjtő-gazdálkodási terv idén esedékes felülvizsgálata apropóján augusztus 19-én a Tisza-tó jelenével és jövőjével, 24-én pedig a Tisza részvízgyűjtőt érintő problémákkal és megoldási lehetőségekkel ismerkedhettek meg az érdeklődők nyilvános fórumok keretében. Utóbbi napon délután a nemzeti vízstratégiát megjelenítő, kidolgozás alatt álló Kvassay Jenő Tervbe is bepillantást nyerhettek az érintettek, érdekeltek, valamint a sajtón keresztül a közvélemény.

Bővebben...

 

Vízgazdálkodási évkönyv 2014

Most megjelent kiadványunkban a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság 2014. évi vízgazdálkodási, vízkár-elhárítási, közfoglalkoztatási és gazdálkodási tevékenységét, a felszíni és felszín alatti vizeink tervszerű és gazdaságos hasznosítását, valamint a fenntartható vízkészlet-gazdálkodás gyakorlati megvalósítását mutatjuk be. A legfrissebb, a sorban immár hatodik évkönyvünk reményeink szerint hozzájárul ahhoz, hogy a vízgazdálkodással kapcsolatos munkánkat a közvéleménnyel még jobban megismertessük. A kiadvány a képre kattintva olvasható.

 

Jelentős vízgazdálkodási kérdések

A Vízgyűjtő-gazdálkodási Terv felülvizsgálat részeként lezárult az alegységeket és a részvízgyűjtőket érintő "Jelentős Vízgazdálkodási Kérdések" társadalmi konzultációja.

A végleges dokumentumok :

 
További cikkeink...