palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Címlap Vízgazdálkodás

Vízgyűjtő-gazdálkodás

Segítség az önkormányzatoknak

A települési szennyvíz kezelésével kapcsolatos adatszolgáltatásról tartott tájékoztatót a Jász-Nagykun-Szolnok megyei önkormányzatoknak január 15-én a megyeháza dísztermében a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság. Az eseményt Vona Titusz, a KÖTIVIZIG gazdasági igazgatóhelyettese nyitotta meg.

Bővebben...

 

Országos víziközmű értekezlet igazgatósági előadókkal

A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság volt a házigazdája az idei, szeptember 17-19. között Tiszakécskén megrendezett Országos Vízközmű és Vízminőségvédelmi Szakági Értekezletnek. Az eseményen öt kollégánk hat előadását hallhatták a hazánk minden szegletéből érkezett, a víziközmű ágazat majd minden területét képviselő szakemberek.

Módosítás: (2018. szeptember 25. kedd, 07:11)

Bővebben...

 

Vízgazdálkodási évkönyv 2017

A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság egy évtizeddel ezelőtt hagyományt teremtett azzal, amikor elhatároztuk, hogy minden esztendőben kiadványban számolunk be szervezetünk szerteágazó tevékenységéről, jelentősebb eseményeiről, bemutatjuk eredményeinket, nem elhallgatva esetleges nehézségeinket. A Vízgazdálkodási Évkönyv aktuális, kilencedik évfolyamában is hűek maradunk mindehhez, a korábbi évekhez hasonló tartalmi szerkezetben adunk szinte teljes képet a 2017-ben végzett munkánkról.

Az évkönyv digitális formában letölthető a képre kattintva.

 

Vízgazdálkodási évkönyv 2016

Az évkönyv teljes tartalma elérhető a képre kattintva.

 

Öntözési igények és lehetőségek

A Vízkészlet-gazdálkodási Térségi Terv a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság területére tartalmazza a felszíni és felszín alatti vízkészlet jelenlegi állapotát, az öntözés céljára rendelkezésre álló szabad vízkészletet, megbecsüli a várható öntözési igényeket, feltárja az igények és lehetőségek közötti kapcsolatot. A terv célja a 2014-2020 közötti fejlesztési ciklusban az öntözésfejlesztéseket szolgáló vízjogi engedélyek kiadásának stratégiai megalapozása.
Honlapunkról letölthető a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság Vízkészlet-gazdálkodási Térségi Terve illetve a Vízkészlet-gazdálkodási Térségi Terv (stratégiai) környezeti vizsgálata.

 
További cikkeink...