palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Címlap Tisza-tó

Tisza-tó

Téli vízszint a Tisza-tóban

A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság december 11-én beállította a Tisza-tó téli vízszintjét.  A továbbiakban - a tavaszi feltöltés kezdetéig - a vízállás a Kisköre-felső vízmércén mért 620-10 centiméter lesz.

Módosítás: (2020. december 11. péntek, 07:46)

Bővebben...

 

Tisza-tó: téli vízszint második lépcső

A Tisza-tó téli vízszintje beállításának első lépcsőjét az ütemtervnek megfelelően végrehajtotta a tározót üzemeltető KÖTIVIZIG. A második lépcsőben a Tisza-tó alacsonyabb téli vízszintjét a magasabb téli vízszintre állítjuk be (Kisköre-felső 565+10 cm → 620-10 cm), amelyet az alábbi ütemterv szerint tervezünk végrehajtani.

Módosítás: (2020. november 27. péntek, 07:18)

Bővebben...

 

A Tisza-tó téli leürítésének ütemterve

A Tisza-tó téli vízszintjének beállítását két lépcsőben tervezzük végrehajtani. Első lépcsőben a tározó vízszintjét csökkentjük az alacsonyabb téli vízszintre (Kisköre-felső: 565+10 cm) a Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. és a KÖTIVIZIG fokozott együttműködése alapján készített monitoring terv alapján.

Módosítás: (2020. október 29. csütörtök, 12:01)

Bővebben...

 

Tisza-tó: műtárgyak nyitása

A Tisza és mellékfolyóinak apadó vízjárására való tekintettel a Tisza-tó IV., V., VI., Kis-Tisza, Aponyháti, IX., Kis-Füredi fok és X. szabályozó műtárgyait október 28-án 8 órától nyitjuk.

 

Tisza-tó: műtárgyak zárása

A Tisza és mellékfolyóinak áradó vízjárására való tekintettel a Tisza-tó IV., V., VI., Kis-Tisza, Aponyháti, IX., Kis-Füredi fok és X. szabályozó műtárgyait  október 16-án, 8 órától lezárjuk a tározó belső víztereinek védelme érdekében.